Składniki:
1 ząbek czosnku,
ok. 150 g fileta z indyka,
1 szklanka makaronu penne pełnoziarnistego/z pszenicy durum (durum 100%),
1 łyżeczka oliwy lub oleju rzepakowego,
1 kawałek pora,
5 szparagów zielonych.
Sposób przygotowania:
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Od szparagów oddzielić części niejadalne, podzielić je na kawałki długości około 4 cm i sparzyć wrzątkiem. Mięso pokroić w podłużne paski. Por pokroić w plasterki i wrzucić na rozgrzaną oliwę. Gdy zmiękną, dodać indyka, następnie szparagi oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Danie podlać wodą i dusić pod przykryciem około 10-15 minut. Pod koniec dodać pieprz, ugotowany makaron i wymieszać.
Kontakt:
- 798 134 556
mgr inż. Paulina Knop-Piwowar
OPINIA PACJENTA: Serdecznie polecam Panią Paulinę indywidualne podejście do klienta, posiłki smaczne łatwe w przygotowaniu i rezultaty widoczne w pierwszym tygodniu. Skuteczna i przyjemna współpraca jeszcze raz polecam wszystkim którzy się wahają czy pójść, bo ci którzy byli wiedza, że warto.
Twój komentarz