mgr inż. Paulina Knop-Piwowar
28 Czerw

Koktajl z gruszką i szpinakiem

Upały ostatnio doskwierają i niewiele z nas ma ochotę na jedzenie..:/ W takich sytuacjach nie odpuszczamy i nie przechodzimy na samą wodę, ponieważ nie będziemy mieli wystarczającej energii do działania. Jako wyjście awaryjne na szybkie II śniadanie lub podwieczorek idealnie mogą nadać się koktajle, które nie tylko nas orzeźwią, ale i dodadzą energii na resztę dnia ;) Dla zainteresowanych przepis znajduje się poniżej.

Składniki:
 
- 1 gruszka
- ½ opakowania szpinaku
- 1 łyżka siemienia lnianego
- 1 szklanka mleka
- 1 szczypta cynamonu
- 1 łyżeczka miodu

Przygotowanie:
Wszystkie składniki zblendować i przelać do wysokiej szklanki.

Twój komentarz




POKAŻ