Składniki:
- 1 szklanka mąki pszennej typ 1850
- 250 g sera twarogowego półtłustego
- 1 jajko
- 3 łyżki ksylitolu/erytrolu
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 8 łyżeczek marmolady różanej.
Sposób przygotowania:
Jajko z serem i słodzikiem zmiksować mikserem. Dodać mąkę i proszek do pieczenia, zagnieść ręcznie ciasto.
Pokroić na osiem części. Do środka dodać marmoladę i dokładnie skleić formując kształt pączka. Kłaść na blasze wyłożonej papierem do pieczenia (zachować odstępy). Piec 20-25 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.
Posypać pudrem z ksylitolu/erytrolu.
Kontakt:
- 798 134 556
mgr inż. Paulina Knop-Piwowar
OPINIA PACJENTA: Pani Paulina bardzo pomogła mi unormować moje problemy zdrowotne. Oczywiście nadwaga też mi doskwierała, ale priorytetem dla mnie było wyrównać moje nieprawidłowe wyniki krwi. Już po miesiącu stosowania diety wyniki znacznie się poprawiły, a waga też dużo się obniżyła! Teraz czuję się ...
Twój komentarz