Składniki:
Brokuły 50 g (pół porcji)
Cebula 25 g (pół małej sztuki)
Groszek zielony konserwowy 30 g (2 łyżki)
Jogurt grecki 75 g (3 łyżki)
Kukurydza konserwowa 30 g (2 łyżki)
Marchew 50 g (1 sztuka)
Pietruszka, liście 2 g (1 łyżeczka)
Pietruszka - korzeń 40 g (1 sztuka)
Seler korzeniowy 60 g (1 plaster)
Ziemniaki 100 g (1 średnia sztuka)
Sposób przygotowania:
Brokuła ugotować. Ziemniaki, marchew, pietruszkę,
selera ugotować przed obraniem. Ostudzić, obrać
i pokroić w kostkę. Dodać brokuła pokrojonego
na mniejsze kawałki. Dodać pozostałe składniki, doprawić
i wymieszać.
Kontakt:
- 798 134 556
mgr inż. Paulina Knop-Piwowar
OPINIA PACJENTA: Gorąco polecam współpracę z Panią Pauliną, to świetny fachowiec! Moim celem nie była redukcja masy ciała, a nabranie nawyku zdrowego odżywiania się. Pani dietetyk w oparciu o moje ulubione produkty przygotowała zdrowy, prosty i smaczny jadłospis, który bardzo polubiłam :)
03.09.2019
Twój komentarz